Nocování předškoláků v MŠ

V pátek 10. června 2022 se předškoláci odpoledne dostavili zpět do MŠ, aby začala jejich nejoblíbenější akce, nocování ve školce.

Zhruba v 15,45 hodin nastoupili s paní učitelkou Marcelou k paní ředitelce do auta a odjeli směr obec Petrůvka na farmu k paní učitelce Gottfriedové.

V blízkém okolí farmy, po cestě za malým pokladem, děti neplnily jen dané úkoly, ale postupně „navštěvovaly“ zvířata chovaná paní učitelkou (ovce, koně, krávy, prasata, slepice, psi ) a kochaly se krásou chráněného území Bílé Karpaty. Po úspěšném nalezení pokladu jsme se vrátili na farmu, kde byl přichystán další program – jízda na koni, opékání špekáčků, ukázka krmení telátka z flašky. Nakonec pro děti přijel hasičský vůz, který je odvezl zpět do MŠ.

Ve školce pokračoval „noční program“, mlsání dobrot, které nachystaly maminky a paní učitelky, diskotéka s baterkami a vrchol večera – hledání paní učitelky Katky s velkým pokladem (hledání po tmě, pouze s baterkami). Po úspěšném a statečném pátrání, následovalo rozbalení balíčků z pokladu, uklizení věcí, hygiena a spaní ve školkových postýlkách. Ráno polštářová válka, snídaně, hry na zahradě a terase a odchod domů.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.