Nocování předškoláků ve školce

I v letošním roce v naší školce proběhlo tradiční nocování předškoláků, které se uskutečnilo z pátku 25. června na sobotu 26. června. Nejprve jsme si ve školce zahráli různé legrační hry a soutěže. Po malé svačince jsme se vydali na podvečerní vycházku k místnímu myslivci podívat se na zvířátka. Ukázal nám i malé srnče, které zachránil, když mu uhynula maminka. A také jsme dokonce viděli, jak malou srnečku krmil z láhve. Poté jsme pokračovali v procházce. Po cestě jsme si povídali, závodili a sbírali lesní jahůdky. Na konci naší cesty nás čekala velká zahrada našeho spolužáka Mathiase, kde jsme běhali, lozili po průlezkách a hráli si v zahradním domečku. A také zde bylo pro nás připraveno velké občerstvení v podobě sladkostí, ovoce a jiných laskomin.

Po návratu do školky proběhla velká pyžamová party. Tancovali jsme a dováděli. A když už nastal pozdní večer a byla tma, začala dlouho očekávaná zábava. Hledání pokladu. Na pomoc jsme si vzali baterky a vydali jsme se jej hledat. Poklad se nakonec našel, ale ztratila se paní učitelka, tak jsme museli hledat i ji. Všichni jsme měli trošku strach, ale ten jsme překonali a vše našli. Po pěkné pohádce všichni únavou z krásného dne tvrdě usnuli.

Ráno po probuzení proběhla polštářová válka. Po úklidu jsme se nasnídali a připravili se na to, až si nás vyzvednou rodiče. A teď už můžeme vyprávět mladším spolužákům, jaké je to úžasné spát celou noc ve školce.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.