Dopoledne s integrovanými záchrannými složkami

V úterý 17. 9. 2019 se naši předškoláci, prvňáci a druháci vydali do Luhačovic na zajímavé ukázky zásahu hasičů, zdravotnické záchranné služby a Policie České republiky.

Děti viděly zásah hasičů při autonehodě, kdy bylo nutné řidiče vystříhat z osobního automobilu, rychlou zásahovou jednotku policie při zadržení nebezpečného pachatele v automobilu i jízdní policii. Dále také psovody se psy při nejrůznějších disciplínách a agility. |Mladí členové SDH Luhačovice předvedli hašení požáru. Děti nejenom vše pozorně sledovaly, ale měli možnost si vzít do rukou pistole a samopaly, prohlédnout si vnitřní vybavení policejního auta a záchranky. Vyzkoušely si řízení modelu auta s brýlemi simulující podnapilý stav řidiče a mnoho dalšího. Všichni malí účastníci této vydařené akce si za aktivní účast odnesli dárkové předměty, které jim budou připomínat příjemně strávené dopoledne.

Tímto bychom rádi poděkovali DDM Luhačovice za uspořádání akce a také všem záchranným složkám, že pro nás denně vykonávají tak náročná, riskantní  a nedoceněná povolání. Fotogalerie

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.